Vragen over mijn parketvloer

Dit kan, maar de plaatsing is afhankelijk van de soort vloer die u gekozen heeft. Elk soort vloer beschikt over een uitgebreide handleiding die u kan volgen om de vloer te plaatsen. Voor verdere info kan u steeds contact met ons opnemen.

De gemiddelde wachttijd varieert tussen de 3 en 4 weken tot we u vloer komen plaatsen. dit kan ook sneller zijn… . Voor meer gerichte informatie hieromtrent kan u best contact met ons opnemen.

Chape en beton hebben genoeg tijd nodig om te drogen voor u een vloer kan plaatsen. De exacte tijd is afhankelijk van de dikte van de chape. Als vuistregel moet je een week wachten per cm chape tot 4 cm. Wacht dubbel zo lang voor elke bijkomende cm tot 6 m en wacht 4 weken extra voor elke bijkomende cm voorbij 6 cm.

De kwaliteit van de ondervloer heeft een directe impact op de uiteindelijke kwaliteit en comfort van u vloer.  Kleine oneffenheden wegwerken en materiaal gebruiken voor thermische en/of akoestische isolatie is noodzakelijk. Het is belangrijk om de juiste ondervloer te kiezen voor de gekozen vloer. Afhankelijk van de soort vloer kan u hier bepaalde keuzes in maken. Neem gerust contact met ons op zodat wij u hierover kunnen informeren. 

Sla deze stap zeker niet over: een goede ondervloer is het halve werk! Hij absorbeert geluiden, houdt opstijgend vocht tegen en maakt kleine oneffenheden weer vlak. Afhankelijk van de soort vloer zijn er verschillende plaatsingsmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op zodat wij u hierover kunnen informeren. 

Afhankelijk van de te plaatsen vloer zijn er verschillende gereedschappen nodig om deze te plaatsen. Deze plaatsingsbenodigdheden zijn ook beschikbaar in onze winkel en onze webshop. Je kan hierover gerust contact opnemen met ons. 

Dit kan zeker. Het is wel belangrijk dat u hierbij de juiste ondervloer gebruikt. Contacteer ons gerust voor meer info hieromtrent.

Betaal en webshop informatie

Een bestelling plaatsen kan op twee verschillende manieren. Dit kan rechtstreeks via onze webshop of in persoonlijk in onze winkel. Wij begeleiden u graag persoonlijk om een keuze te maken.

Een vloer bestellen doe je natuurlijk pas als je het echt zeker weet. Je kan één of meerdere samples bestellen en op basis daarvan je definitieve keuze maken. Neem gerust contact met ons op om deze samples in huis te halen. 

Wij aanvaarden Visa, MasterCard, Bancontact, of je kan ook via een overschrijving betalen. Bij specifieke vragen mag u gerust contact met ons opnemen.

Bij ons in de winkel heeft u steeds de mogelijkheid om contant te betalen.

Vanaf €200 zijn de leveringskosten gratis. Onder de €200 zal er €25 euro aan leveringskost worden aangerekend.

Afhankelijk van de bestelde producten kan dit gemiddeld 1 tot 2 weken duren. Indien de levertijd langer is nemen wij persoonlijk contact met u op.

Indien er een wijziging zou nodig zijn, gelieve hiervoor zo snel mogelijk contact op te nemen met ons. Dan bekijken we de mogelijkheden.

Annuleren kan alleen als je bestelling ons magazijn nog niet verlaten heeft. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op.