Massieve parketvloeren

Massieve houten vloeren geven die vertrouwde, klassieke look. Deze vloeren zijn opgebouwd uit enkel massief hout en ze hebben een robuust en zeer duurzaam karakter. U laat deze vloeren wel best door een kenner plaatsen. 

Exspan begeleidt u graag in uw keuze.  Massief parket staat in elk interieur en de talloze beschikbare houtsoorten zorgen voor een ruim keuze aanbod. 

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn veelzijdig inzetbaar. Deze vloeren zijn beschikbaar in allerlei soorten maten en kleuren en geven een natuurlijke look en feel. laminaat is sterk, kras- en vlekkenbestendig en waterbestendig.

Zorgeloos wonen dus in een stijlvol interieur! Bovendien is het plaatsen van deze vloeren eenvoudig door het kliksysteem en kan u ervoor kiezen dit zelf te doen.

Vinylvloeren

Vinyl is sterk en geruisloos en nog eens 100% waterbestendig. Deze vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en voelen warm aan. Ze zijn gemaakt van kunststof en daardoor zeer duurzaam. Bovendien is het ook mogelijk deze vloer te plaatsen op een oneffen ondergrond.

Kurkvloeren

Kurkvloeren zijn natuurlijke vloeren met ecologische troeven. Deze soort vloer absorbeert geluiden en trillingen en voelt aangenaam om op te lopen. Kurkvloeren zijn bovendien beschikbaar in unieke kleuren en vormen.